Καλώς ήρθατε, επισκέπτης! [ Εγγραφή | ΣύνδεσηRSS Feed  | 

Comments Off

Τριήμερο ενημερωτικό σεμινάριο στη Δράμα, για νέους μελισσοκόμους

| Νέα/Άρθρα, Σεμινάρια | 26/04/2014

Τριήμερο ενημερωτικό σεμινάριο στη Δράμα, για νέους μελισσοκόμους

Τριήμερο ενημερωτικό σεμινάριο για νέους μελισσοκόμους, που ήδη εξασκούν το επάγγελμα του μελισσοκόμου και είναι κάτοχοι μικρού αριθμού κυψελών, διοργανώνει ο ΕΛ.Γ.Ο. «ΔΗΜΗΤΡΑ» σε συνεργασία με τον Μελισσοκομικό Συνεταιρισμό Δράμας και την Δνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας, στη Δράμα.

Το θέμα της εκπαίδευσης είναι  «Μαθήματα μελισσοκομίας για νέους μελισσοκόμους», θα ξεκινήσει την Δευτέρα 28 Απριλίου και θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη 30 Απριλίου 2014. Τα μαθήματα θα υλοποιηθούν στις εγκαταστάσεις του Κέντρου «ΔΗΜΗΤΡΑ» Δράμας (πρώην ΚΕΓΕ, 5ο χλμ. Δράμας – Θεσσαλονίκης).

Σε περιόδους οικονομικής κρίσης η μελισσοκομία μπορεί να συνδράμει στην εξοικονόμηση συμπληρωματικού αλλά και κυρίου εισοδήματος. Δεν απαιτεί σημαντικά κεφάλαια και υποδομές για την έναρξη του επαγγέλματος. Το Ελληνικό μέλι είναι από τα πιο ποιοτικά σ’ ολόκληρο τον κόσμο, λόγω της πλούσιας βιοποικιλότητας της χώρας μας. Στόχος του προγράμματος είναι να παράσχει στους νέους μελισσοκόμους όλες εκείνες τις γνώσεις που είναι απαραίτητες για τον ορθολογικό τρόπο διαχείρισης των μελισσοκομικών τους εκμεταλλεύσεων.

Τα μαθήματα, είναι συνολικής διάρκειας 15 ωρών, με ώρες διεξαγωγής  από τις 09.00 π.μ. έως τις 14.00 μ.μ. Με την λήξη της εκπαίδευσης θα χορηγηθεί στους συμμετέχοντες «Βεβαίωση παρακολούθησης του προγράμματος κατάρτισης» και σημειώσεις σε ηλεκτρονική μορφή.

Η συμμετοχή στο σεμινάριο δεν απαιτεί οικονομική επιβάρυνση.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορεί να δηλώσουν συμμετοχή στο τηλ. 25210581752521058175 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση drogeeka@otenet.gr, δηλώνοντας ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο, διεύθυνση κατοικίας και κινητό τηλέφωνο. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Πηγή: www.dramania.gr

Δεν υπάρχουν ετικέτες

900 total views, 1 today

  

Διασυνδέσεις χορηγών

Δημοφιλή