Καλώς ήρθατε, επισκέπτης! [ Εγγραφή | ΣύνδεσηRSS Feed  | 

Comments Off

Ημερίδα για την καλλιέργεια φασολιών την Τρίτη στην Δράμα

| Νέα/Άρθρα | 11/04/2013

Για τις δυνατότητες της καλλιέργειας των φασολιών, θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν όσοι αγρότες το επιθυμούν, σε σχετική ενημερωτική ημερίδα που διοργανώνει ο ΕΛ.Γ.Ο. «ΔΗΜΗΤΡΑ» σε συνεργασία με την Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής και την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Δράμας, στη Δράμα.

Η ημερίδα με θέμα: Φασόλια, μια δυναμική καλλιέργεια, θα διεξαχθεί την Τρίτη 16 Απριλίου ε.ε. στις 10.30’ π.μ. στην κεντρική αίθουσα διαλέξεων – προβολών του Κέντρου «ΔΗΜΗΤΡΑ» Δράμας (πρώην ΚΕΓΕ, 5ο χλμ. Δράμας – Θεσ/νίκης).

 Η καλλιέργεια των συγκεκριμένων βρώσιμων οσπρίων των φασολιών μπορεί να βοηθήσει στην αύξηση  του αγροτικού εισοδήματος, καθώς τα φασόλια λόγω των γευστικών και άλλων χαρακτηριστικών ιδιοτήτων τους, την αύξηση της κατανάλωσής τους την τελευταία διετία, σε συνδυασμό με την κατοχύρωση της συμβολαιακής παραγωγής, μπορούν να αποφέρουν ένα ικανοποιητικό εισόδημα στον παραγωγό. Μη ξεχνάμε ότι την τελευταία πενταετία οι εισαγωγές των φασολιών φτάνουν στο 50% της συνολικής εγχώριας κατανάλωσης.

 Ομιλητές στην ημερίδα θα είναι οι γεωπόνοι κ. Αβραάμ Νικολαΐδης και κ. Ανάργυρος Ουτσετάρης.

 Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να απευθυνθούν για περισσότερες πληροφορίες στο Κέντρο «ΔΗΜΗΤΡΑ» Δράμας στο τηλέφωνο 25210-58175. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Πηγή: www.paseges.gr

Δεν υπάρχουν ετικέτες

546 total views, 1 today

  

Διασυνδέσεις χορηγών

foodmarket.gr
Δημοφιλή